SMS-LÅN

Ansök om din kredit idag

 • kredit

  Besked direkt

 • kredit

  Uttag via SMS

 • kredit

  Delbetala i egen takt

 • kredit

  Över 25 000 nöjda kunder sedan 2014

Få upp till 25 000 kronor

{{minVal}}
{{maxVal}}
Ditt uttag
kr,
minst att betala
kr

Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

 • kredit

  Besked direkt

 • kredit

  Uttag via SMS

 • kredit

  Delbetala i egen takt

 • kredit

  Över 25 000 nöjda kunder sedan 2014

Så fungerar Everyday+

2
kredit

Besked

När krediten blivit beviljad så får du ett avtal att signera.

3
kredit

Uttag via SMS

Gör uttag genom SMS till 076-51 96 255

4

Återbetalning

Delbetala i lugn takt eller slutbetala krediten när du vill.

EverydayPlus kredit

Så använder du EverydayPlus

Everyday+ är en kontokredit på upp till 25 000 kronor.
Till skillnad från SMS lån så är EverydayPlus en kontokredit där du som kund kan göra uttag på din kredit utefter din beviljade kreditgräns. Du gör uttag genom att SMSa “UTTAG (SUMMA) till 076-519 62 55 – Om du är kund innan 2019 ska du SMSa till 070-000 07 77. Ditt uttag förs sedan över till det bankkonto du angivit i din ansökan. Du kan självklart även göra uttag via dina sidor både som ny och gammal kund.

Slipp ångesten med SMS lån och betala endast på det beloppet du gör uttag på. Du faktureras via autogiro varje månad det minsta beloppet för delbetalning, du kan självklart betala hela beloppet eller en större summa än den minsta delbetalningen genom extra inbetalning efter autogiro dragningen. Nackdelen med SMS lån är att du som kund måste alltid ta nya lån, medan EverydayPlus kredit innebär att i takt med att du återbetalar kommer du återigen få tillgång till det återbetalade kapitalbeloppet i din tillgängliga kredit.

Läs mer om Everyday+

 • kredit

  Gör enkelt uttag på Everyday+ SMS till 076 51 96 255

 • Möjlighet att höja kreditgränsen

 • kundtjänst

  Kunnig och engagerad kundservice

Varför EverydayPlus och inte SMS-lån?

Det finns flera orsaker till ett behov av en kredit. För vissa handlar det om att täcka upp för oförutsedda kostnader, vissa vill ha en extra buffert medan andra helt enkelt vill njuta lite extra av vardagen. Det är något som vår kredit Everyday+ kan hjälpa till med. Sedan 2014 har vi försett över 25 000 nöjda kunder med en flexibel kredit som erbjuder stor valfrihet. Som kund styr man över hur många uttag man gör samt väljer själv om man vill delbetala eller slutbetala sin kredit på en gång. Uttagen faktureras i slutet av den nästkommande månaden via autogiro och man betalar enbart för sin nyttjade kredit. Vid ansökan, som görs med BankID, görs en individuell kreditprövning baserat på uppgifter från dig och det externa kreditvärderingsbolaget Bisnode. Att detta görs utförligt är viktigt för oss då vi är en ansvarsfull kreditgivare.

Vad är SMS lån?

Ett SMS lån är en låneform för privatpersoner som också kan gå under beteckningen snabblån eller konsumtionslån. Det kännetecknas av att ansökningsprocessen ofta sker på kort tid och att uttag möjliggörs direkt efter beviljat lån. Jämfört med vissa banker så är det alltså en ganska så annorlunda process. SMS lån är ofta på små belopp vilket gör att räntan kan vara något högre än mer traditionella privatlån.