Varför låna 25 000 kr?

Ett plötsligt behov av pengar kan ske för de allra flesta. Det kan handla om oförutsedda kostnader i form av en trasig bil eller helt enkelt en extra buffert för lite extra trygghet i vardagen. Andra vill dryga ut semesterkassan med lite extra på kontot. Att låna 25 000 kr är en ganska vanlig summa och används till liknande saker som ovanstående.

Vilken låneform är bäst?

Vilken låneform som passar dig beror helt på vilken typ av behov du har. Om det är så att det bara är en enstaka gång som du behöver låna 25 000 kr, så kan ett privatlån vara gynnsamt. En kredit är dock fördelaktig då det möjliggör flera lån med bara en ansökan. På så sätt så påverkar det inte din kreditvärdighet nästa gång du exempelvis lånar 25 000 kr. På så sätt finns alltid en trygghet nära tillhands när man har en kontokredit på EverydayPlus.

Kan jag låna 25 000 kr?

Alla långivare behöver göra någon typ av kreditbedömning för att kunna bevilja en kredit. Seriösa aktörer inhämtar underlag från ett kreditupplysningsinstitut, som exempelvis Upplysningscentralen eller Bisnode, som hjälper till med det arbetet. Vanliga faktorer det kollas på är ålder, årsinkomst och tidigare betalningsanmärkningar. För att låna 25 000 kr på EverydayPlus behövs ingen upplysning från UC – vi använder Bisnode. Läs mer om oss här.

Sammanfattning:

  • Anledningen till att låna 25 000 kr kan exempelvis vara bilköp, semester eller oförutsedda kostnader
  • En kredit skapar en trygghet i vardagen då pengar alltid finns nära tillhands. Det kan vara svårare med andra låneformer.
  • När en kreditbedömning görs kollas det bland annat på ålder, årsinkomst och eventuella betalningsanmärkingar.

Få upp till 25 000 kronor

{{minVal}}
{{maxVal}}
Ditt uttag
kr,
minst att betala
kr

Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

En flexibel kredit på dina villkor

Vi på EverydayPlus har full förståelse för att kostnader kan dyka upp på sätt som är omöjliga att förutse. Därför så erbjuder vi en flexibel kontokredit med målet att skapa en trygghet i vardagen. Som en väletablerad finansiell aktör är vi stolta över att ha hjälpt över 25 000 nöjda kunder sedan 2014. Hos oss kan du låna upp till 25 000 kr med en återbetalning som passar just dig. Att göra en ansökan om 25 000 kr tar inte lång tid och är kostnadsfritt.