Vad är fördelarna med EverydayPlus?

Betala enbart för gjorda uttag

På EverydayPlus finns det inga dolda avgifter. Du betalar enbart för utnyttjat belopp och uppläggningsavgiften när du blir kund. Det innebär att det är gratis att ha ett aktivt konto om det inte finns någon skuld. På så sätt kan krediten smidigt användas när behovet verkligen uppstår.

Gör så många uttag du vill

Det finns ingen gräns för hur många gånger du kan göra uttag på EverydayPlus så länge det finns kreditutrymme för ditt tilltänkta uttag. Det är enkelt att få en överblick över sina gjorda uttag på EverydayPlus Online. Med hjälp av kalkylatorn räknar du enkelt ut hur mycket ditt uttag kommer kosta.

Välj själv hur du återbetalar

På EverydayPlus finns valfrihet i återbetalningen av gjorda uttag. Du kan välja att delbetala eller slutbetala din skuld när du vill. Det minsta delbetalningsbeloppet per månad är 4 % av kapitalskulden eller minst 200 kronor. Därpå tillkommer räntan och avgifter. Faktureringen sker genom autogiro men du kan alltid lägga in en extra betalning och skapa en plan som passar dig.

Möjlighet att höja kreditgränsen

På EverydayPlus har du möjligheten att höja din kreditgräns efter 6 månaders användning. Det gör du på dina sidor på EverydayPlus Online eller genom att kontakta kundservice med din förfrågan.

Information för dig som är kund sedan 2019

Få upp till 25 000 kronor

{{minVal}}
{{maxVal}}
Ditt uttag
kr,
minst att betala
kr

Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Vilka är grundkraven för att bli beviljad en kredit?

  • Minst 20 år gammal

  • Folkbokförd i Sverige

  • Svensk deklarerad årsinkomst på minst 120 000 kronor

  • Inga betalnings­anmärkningar eller ärenden hos Kronofogden

Du behöver vara folkbokförd i Sverige och ha en svensk deklarerad årsinkomst på minst 120 000 kr innan skatt. Du behöver vara minst 20 år gammal och inte ha några betalningsanmärkningar eller ärenden hos Kronofogden. Utöver det så behöver du ha ett svenskt bankkonto samt en personlig e-postadress och mobilnummer. Du behöver även kunna verifiera dig och godkänna en beviljad kredit med BankID.

Vårt ansvar är att se till att våra kunder har en god betalningsförmåga – och inte riskerar att få utmaningar med sin privatekonomi efter att beviljats en kredit. Därför tas en upplysning på Bisnode som tillsammans med angivna uppgifter utgör grunden för en samlad bedömning. Detta görs för att vi vill försäkra oss om att vi kan bevilja krediten och är även en del av vårt arbete mot penningtvätt. Vi lyder under banksekretessen vilket innebär att dina förehavanden med EverydayPlus är helt anonyma. Läs mer om våra värderingar här.

Hur ansöker jag om en kredit på EverydayPlus?

Att ansöka om en kredit på EverydayPlus tar inte lång tid. Med några få enkla steg så har du möjligheten att få pengarna på kontot samma dag. Ansökan sker tryggt och säkert med BankID.

1. Ansökan

Du ansöker enkelt om en kredit på startsidan. Där har du även möjligheten att beräkna vad ditt uttag kommer kosta dig. Ansökan görs enkelt och tryggt med mobilt BankID. Våra handläggare kommer att hantera din ansökan så fort den inkommer.

2. Besked

Kort efter att du har slutfört din ansökan kommer du att få ett besked om din beviljade kreditgräns. Din erbjudna kreditgräns baseras på en helhetsbedömning av din ansökan. Om du accepterar krediten kommer ditt konto att skapas efter signering.

3. Uttag

Nu kan du enkelt göra uttag genom att logga in på EverydayPlus Online eller genom att skicka ett SMS med uttagsbelopp (t.ex. UTTAG 1000) till 0765 196 255. Du har möjlighet att få pengarna till ditt angivna bankkonto redan samma dag.

4. Återbetalning

Välj själv om du vill delbetala eller slutbetala när det passar dig. Minsta delbetalning är 4 % av kapitalskulden eller minst 200 kronor samt tillkommande ränta och avgifter. Du faktureras via autogiro.