SMS lån

Ett SMS lån är en låneform för privatpersoner som också kan gå under beteckningen snabblån eller konsumtionslån. Det kännetecknas av att ansökningsprocessen ofta sker på kort tid och att uttag möjliggörs direkt efter beviljan. Jämfört med vissa banker så är det alltså en ganska så annorlunda process. SMS lån är ofta på små belopp vilket gör att räntan kan vara något högre än mer traditionella privatlån.

Vad kan ett SMS-lån användas till?

Ett SMS-lån kan användas till många olika saker och lånebeloppet kan vara upp till 25 000 kr. Många använder det för att finansiera ett bilköp, en resa eller vardaglig konsumtion. Många väljer att ha det som en extra buffert ifall en oförutsedd kostnad uppstår (exempelvis en dyr räkning från tandläkaren). Även om man har full ordning på sin ekonomi så uppstår ibland tillfällen då en snabb tillgång till pengar blir nödvändig. Då fyller SMS lån ett bra syfte och skapar en trygghet i vardagen.

Kan jag få ett SMS lån?

Det finns många långivare som erbjuder SMS-lån. Seriösa aktörer behöver göra någon typ av kreditbedömning på alla inkomna ansökningar. Vanliga saker man kollar på då är exempelvis ålder, årsinkomst och om man har en betalningsanmärkning. För att ta reda på sådan information används ofta ett kreditupplysningsinstitut som exempelvis Upplysningscentralen eller Bisnode. EverydayPlus använder Bisnode och är en kredit där möjligheten att göra uttag finns. Läs mer om oss här.

Sammanfattning:

  • Korta ansökningsprocesser och mindre lånebelopp
  • Används vanligen till buffert, resa eller vardaglig konsumtion
  • En kreditprövning behöver inte göras via UC

Smidig kontokredit med flexibel återbetalning

EverydayPlus har hjälpt över 25 000 nöjda kunder sedan 2014. Vi erbjuder en kredit på upp till 25 000 kr där återbetalningen sker i lugn takt. Vår ambition är att användning av EverydayPlus bidrar till en ekonomisk trygghet i vardagen. Om något oförutsett skulle hända så löser det sig med EverydayPlus. Efter att krediten, som kan jämföras med ett SMS lån, godkänts så får du tillgång till vår plattform EverydayPlus Online. Där får du full översikt över din kontokredit. Uttag kan göras där eller via SMS. Om du är nyfiken på att veta mer så kan du läsa mer här.

Få upp till 25 000 kronor

{{minVal}}
{{maxVal}}
Ditt uttag
kr,
minst att betala
kr

Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.