SNABBLÅN I KREDIT

Ansök om din kredit idag

 • kredit

  Besked direkt

 • kredit

  Uttag via SMS

 • kredit

  Delbetala i egen takt

 • kredit

  Över 25 000 nöjda kunder sedan 2014

Få upp till 25 000 kronor

{{minVal}}
{{maxVal}}
Ditt uttag
kr,
minst att betala
kr

Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

 • kredit

  Besked direkt

 • kredit

  Uttag via SMS

 • kredit

  Delbetala i egen takt

 • kredit

  Över 25 000 nöjda kunder sedan 2014

Så fungerar Everyday+

2
kredit

Besked

När krediten blivit beviljad så får du ett avtal att signera.

3
kredit

Uttag via SMS

Gör uttag genom SMS till 076-51 96 255

4

Återbetalning

Delbetala i lugn takt eller slutbetala krediten när du vill.

EverydayPlus kredit

Så använder du EverydayPlus

Everyday+ är en kontokredit på upp till 25 000 kronor.
Till skillnad från SMS-lån eller traditionella lån så är EverydayPlus en kontokredit där du som kund kan göra uttag på din kredit utefter din beviljade kreditgräns. Känn tryggheten i att endast ta ut det du behöver i stället för att låna pengar och behöva betala tillbaka hela beloppet. Du gör uttag genom att SMSa “UTTAG (SUMMA) till 076-519 62 55 – Om du är kund innan 2019 ska du SMSa till 070-000 07 77. Ditt uttag överförs sedan över till det bankkonto du angivit i din ansökan. Du kan självklart även göra uttag via dina sidor både som ny och gammal kund.

Slipp ångesten med SMS-lån och betala endast på det beloppet du gör uttag på. Du faktureras via autogiro varje månad det minsta beloppet för delbetalning, du kan betala hela beloppet eller en större summa än den minsta delbetalningen genom extra inbetalning efter autogiro dragningen. EverydayPlus kredit innebär att i takt med att du återbetalar kommer du återigen få tillgång till det återbetalade kapitalbeloppet i din tillgängliga kredit. Läs mer om Everyday+

 • kredit

  Gör enkelt uttag på Everyday+ SMS till 076 51 96 255

 • Möjlighet att höja kreditgränsen

 • kundtjänst

  Kunnig och engagerad kundservice

Varför Everyday+?

Fördelen med EverydayPlus kredit är att du väljer själv hur krediten används. Vid ansökan, som görs med BankID, görs en individuell kreditprövning baserat på uppgifter från dig och det externa kreditvärderingsbolaget Bisnode. Du kan ta ut allt mellan 1 000 – 25 000 kronor och kan därför anpassa dina uttag efter specifika behov. Det tar inte lång tid att bli beviljad en kredit efter att ansökan gjorts och därefter kan du göra uttag genom Everyday+ Online eller SMS. Du har pengarna på kontot samma dag. Uttagen faktureras i slutet av den nästkommande månaden via autogiro och man betalar enbart för sin nyttjade kredit. Kunder som söker ett snabblån kan således ansöka om en kredit på EverydayPlus och få besked samma dag.

Tusentals nöjda kunder sedan 2014

Att ett snabblån kan förverkliga dina drömmar är du inte ensam om. Sedan 2014 har vi hjälpt över 25 000 kunder med vår flexibla kontokredit.Vi har haft kunder som ansöker om en kredit i olika syften. En del vill ha en kredit som endast nyttjas vid behov medan andra behöver exempelvis ett snabblån för att täcka oförutsedda kostnader. Det som uppskattats av användarna är att det är en smidig tjänst där man inte behöver ansöka på nytt hela tiden. Det är ett snabblån som passar många människors kontinuerliga behov – och det är vi stolta över. Läs mer om oss bakom EverydayPlus här.

VAD ÄR SNABBLÅN?

Precis som namnet antyder så är snabblån ett sätt att få pengar när man som mest behöver det. Mer specifikt så definierar det snabba att man kan få pengarna på kontot en väldigt kort tid efter att låneansökan är gjord. Anledningen till att man snabbt behöver pengar kan vara många. Dels kan det handla om oförutsedda kostnader i form av en trasig bil men det kan också vara en extra buffert som skapar trygghet i ens vardag. Andra vill dryga ut semesterkassan med extra pengar på kontot. Det är således en variant av ett privatlån.

Snabblån – Inga fler krångliga ansökningar

Man kan säga att EverydayPlus är ett snabblån i kreditform. Fördelen är att när man väl blivit kund hos oss finns alltid pengar nära till hands – man behöver inte göra nya ansökningar för varje lån. Efter den enkla ansökningen innan ens första uttag så behöver man aldrig tänka på att ansöka om snabblån igen. Vi bedömer din ansökan genom en upplysning från Bisnode. När behovet uppstår så finns alltid pengar nära till hands genom ett uttag på EverydayPlus Online eller SMS – som sedan går att delbetala i sin egen takt, på detta sätt behöver man inte ansöka om ett nytt snabblån. Det menar vi skapar den bästa ekonomiska tryggheten för våra användare. Läs mer om vad vi erbjuder här.

Sammanfattning:

Snabba lån har oftast relativt låga belopp jämfört med mer traditionella låneformer. Därför så passar det bra för många som finner sig i en situation med oväntade kostnader. Att veta att alternativet finns om något oförutsett skulle hända är alltid en trygghet i vardagen. En nackdel är dock att man behöver göra nya ansökningar inför varje nytt snabblån – vilket i längden kan påverka ens kreditvärdighet negativt.

 • Ofta en snabb utbetalning av mindre belopp
 • En ny ansökan för varje lån
 • Snabblån kan också benämnas som konsumtionslånblancolån eller internetlån
 • Många snabblån är kontokrediter