EverydayPlus är en flexibel kredit som lämpar sig i situationer vid behov av en extra buffert. Vi har tydliga och transparenta villkor som du kan läsa mer om nedan. Nedan hittar du avgifter och ränta för kredit på EverydayPlus.

Avgifter och ränta för kredit på EverydayPlus

  • Uppläggningsavgift 395 kr (engångskostnad)
  • En avgift om 50 kr för varje uttag
  • Månadsränta 3.25% av kapitalskulden
  • Adminstrationsavgift 39 kr
  • Påminnelseavgift 60 kronor

Vid val av delbetalning

Om du som kund väljer att delbetala så betalar du alltid som lägst 4 % av kapitalskulden eller minst 200 kr samt ränta och avgift per faktureringsdatum.

Vid full betalning på första fakturan

På varje faktura ges alternativet att betala skulden. Vid slutbetalning får du således tillgång till hela ditt kreditutrymme på nytt. Det tillkommer inga avgifter så till vida att ingen kredit nyttjas om det inte finns någon skuld. Ränta tillkommer endast på det uttagna beloppet.

Exempel beräknat på vanligaste förekommande uttag:

7 000 kr uttag på 12 månader med 39 % nominell ränta. Om man betalar det minsta beloppet (4 % av totala kapitalskulden eller 200 kronor, vilket som är högst) samt tillkommande avgifter och räntan varje månad i 11 månader och 4525 kr i sista månaden, blir effektiva räntan 63,86 %. Att återbetala: 10 092 kr inkl. alla avgifter. Inkluderade avgifter avser uppläggningsavgift om 395 kr, uttagningsavgift 50 kr samt administrationsavgift om 39 kr.

Få upp till 25 000 kronor

{{minVal}}
{{maxVal}}
Ditt uttag
kr,
minst att betala
kr

Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.