Kredit utan UC

En kredit utan UC är en form av lån som är utformad lite annorlunda gentemot traditionella privatlån. Medan ett privatlån innebär att man får ett specifikt lån per ansökningstillfälle, så möjliggör en kredit flera lån (uttag) med bara en ansökan vid första lånetillfället. På så sätt påverkar det inte ens kreditvärdighet lika mycket som att ta flera privatlån. När man gjort en ansökan om en kredit får man ofta en kreditgräns som kan sträcka sig upp emot 25 000 kr eller ibland mer. Det handlar alltså om lite mindre belopp som kan användas i vardagen.

Vad kan en kredit utan UC användas för?

Att ha en kredit möjliggör konsumtion som man kanske inte har möjlighet för vid ett specifikt tillfälle. Som innehavare av en kredit får man alltså alternativet att delbetala sina köp istället för att betala allt på samma gång. Oavsett om det handlar om en resa, en extra buffert eller allmän konsumtion så kan det alltså vara en fördel att ha en kredit tillgänglig. Gentemot exempelvis ett privatlån så möjliggör en ansökan för en kredit flera lån. Om man vet sedan innan att behovet eventuellt uppkommer igen så är alltså en kredit fördelaktig då bara en kreditupplysning behövs.

Kan jag få en kredit?

Alla långivare behöver göra en kreditbedömning på inkomna kreditansökningar. Det går i linje med seriösa aktörers ambition att följa god kreditgivningssed. Villkoren för att få en kredit utan UC varierar dock beroende på vilken långivare det är. Vanliga saker som kollas på i ansökan är ålder, årsinkomst och att man inte har betalningsanmärkningar. Kreditupplysningarna tas via olika institutet, Bisnode och Upplysningscentralen är några av de vanligaste. EverydayPlus använder sig av Bisnode. Läs mer om våra grundkrav här.

Sammanfattning:

  • Möjliggör flera lån på en ansökan
  • Mindre belopp som kan användas för vardaglig konsumtion
  • EverydayPlus tar inte en UC på inkomna ansökningar

Smidig användning med flexibel återbetalning

EverydayPlus har hjälp över 25 000 nöjda kunder sedan 2014. Vi erbjuder en kredit på upp till 25 000 kr där återbetalningen sker i lugn takt. Vår ambition är att vetskapen om att man har en kredit utan UC ger en trygghet i vardagen. Om något oförutsett skulle hända så löser det sig med EverydayPlus. Efter att krediten godkänts så får du tillgång till vår plattform EverydayPlus Online. Där får du full översikt över din kontokredit. Uttag görs där eller via SMS. Om du är nyfiken på att veta mer så kan du göra det här.

Få upp till 25 000 kronor

{{minVal}}
{{maxVal}}
Ditt uttag
kr,
minst att betala
kr

Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.