Den 1/7/2020 så uppdaterades EverydayPlus med syftet att förbättra upplevelsen för våra användare. För de som blev användare innan 2020 så gäller de prisvillkor för den tidens rådande kreditavtal. Således innebär inte detta några förändringar i det existerande kreditavtalet. Användningen av EverydayPlus kan därmed ske precis som vanligt.

Hemsidan Everydayplus.se har utvecklats för att förbättra upplevelsen för besökare. Informationen har gjorts mer lättillgänglig och navigerbar. Den stora uppdateringen är skedd även om det kan ske mindre ändringar med tiden.

Den uppdaterade krediten innebär inte några förändringar för tidigare användares befintliga kredit och dess avtal. Användningen sker precis som vanligt med uttag och återbetalningar. För uttag via SMS så är det samma telefonnummer som förut (070-000 07 77). Det finns en full översikt av krediten och dess användning på EverydayPlus Online.  

Det är möjligt för tidigare användare att ansöka om den uppdaterade krediten. För att ansökan ska kunna beviljas kan det inte finnas någon återstående skuld på den befintliga krediten. När ansökan blivit beviljad så avslutas den tidigare krediten per automatik. Ifall ansökan inte kan beviljas så går det att fortsatt använda den befintliga krediten. En användare som vill ansöka om den nya krediten behöver således inte säga upp sitt gamla avtal innan.

Allt fungerar som vanligt

Användningen av din kredit kommer att fungera precis som vanligt och ditt avtal kommer inte att förändras för dig som redan har en aktiv kredit.

• Uttag sker via EverydayPlus Online eller SMS med uttagsbelopp (t.ex. UTTAG 1000) till 0700 000 777

• Full översikt i EverydayPlus Online

• Kundservice tillgänglig för dina funderingar