Vilka syften finns för att låna 3 000 kr?

Att pengarna inte alltid räcker till är en känsla som upplevts av de flesta. Ett dyrt tandläkarbesök, en trasig cykel eller andra oförutsedda kostnader kan vara en orsak. Andra vill komma iväg på en efterlängtad semester eller skapa en buffert för att möta eventuella utgifter i framtiden. Många känner en ekonomisk trygghet med vetskapen att det löser sig om något oväntat skulle hända. Att låna 3 000 kr är därför en ganska vanlig lånesumma och kan användas för tidigare exempel och många andra olika scenarion.

Vilka låneformer passar vilka behov?

Vilken låneform som passar dig beror helt på hur dina nuvarande och framtida behov ser ut. Alla låneformer är nämligen uppbyggda efter olika typer av låntagare. Om du vet att du enbart behöver låna 3 000 kr en endaste gång så kan ett privatlån vara gynnsamt. Däremot så ska privatlån som låneform undvikas om det finns ett kontinuerligt behov. Om det eventuellt finns anledning till ytterligare lån så finns bättre alternativ. Vid varje ansökan tas nämligen en kreditupplysning och flera sådana påverkar din kreditvärdighet negativt. En kredit är därför fördelaktig då det möjliggör flera lån på bara en ansökan. Vid användning av en kredit så blir också beloppet du väljer att låna helt upp till dig, oavsett om du vill låna 3 000 kr eller 10 000 kr. På så sätt så påverkar det inte din kreditvärdighet nästa gång du exempelvis vill låna 3 000 kr. På så sätt finns alltid en trygghet nära tillhands då man har en kontokredit på EverydayPlus.

Vad behövs för att låna 3 000 kr?

En kreditbedömning av din ansökan måste göras av alla långivare, då en god kreditgivningssed ska följas. Seriösa aktörer inhämtar underlag från ett kreditupplysningsinstitut som exempelvis Upplysningscentralen eller Bisnode. Det underlättar arbetet med att korrekt kunna bedöma om en kredit kan beviljas. Underlaget som avgör om en kredit kan beviljas innehåller exempelvis ålder, årsinkomst och eventuella betalningsanmärkningar. För att låna 3 000 kr på EverydayPlus behövs ingen upplysning från UC – vi använder Bisnode. Läs mer om oss här.

Få upp till 25 000 kronor

{{minVal}}
{{maxVal}}
Ditt uttag
kr,
minst att betala
kr

Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

En flexibel kredit på dina villkor

Vi på EverydayPlus har full förståelse för att kostnader kan dyka upp på sätt som är omöjliga att förutse. Därför så erbjuder vi en flexibel kontokredit med målet att skapa en trygghet i vardagen. Som en väletablerad finansiell aktör är vi stolta över att ha hjälpt över 25 000 nöjda kunder sedan 2014. Hos oss kan du låna upp till 25 000 kr med en återbetalning som passar just dig. Att göra en ansökan om 3 000 kr tar inte lång tid och är kostnadsfritt.