Flexibel kredit på dina villkor

Ansök om din kredit idag

 • Smidig ansökan med besked direkt

 • Delbetala i din egen takt

 • Uttag när det passar dig

 • Över 25 000 nöjda kunder sedan 2014

Få upp till 25 000 kronor

{{minVal}}
{{maxVal}}
Ditt uttag
kr,
minst att betala
kr

Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

 • Smidig ansökan med besked direkt

 • Delbetala i din egen takt

 • Uttag när det passar dig

 • Över 25 000 nöjda kunder sedan 2014

Så fungerar Everyday+

På EverydayPlus söker du enkelt och smidigt om en kredit. När du fått ditt besked har du fri tillgång till din kredit. Du kan återkommande göra uttag på din kredit och i takt med att du återbetalar kan du på nytt använda det återbetalade beloppet. Det går att göra uttag både genom dina sidor eller SMS. Du betalar enbart för det du använder och betalar i din egen takt.

2

Besked

När krediten blivit beviljad så får du ett avtal att signera.

3

Uttag

Gör ditt önskade uttag genom dina sidor eller SMS

4

Återbetalning

Delbetala i lugn takt eller slutbetala krediten när du vill.

Everyday+ online

Så använder du EverydayPlus

EverydayPlus är en kontokredit på upp till 25 000 kronor.
Du kan göra uttag på din kredit utefter din beviljade kreditgräns. Du kan genomföra ditt uttag genom dina sidor på EverydayPlus online eller via SMSa “UTTAG (SUMMA) till 0765 196 255 – Om du är kund innan 2019 ska du SMSa till 070 00 00 777. Ditt uttag förs sedan över till det bankkonto du angivit i din ansökan.

Du faktureras via autogiro varje månad det minsta beloppet för delbetalning, du kan självklart betala hela beloppet eller en större summa än den minsta delbetalningen genom extra inbetalning efter autogiro dragningen. I takt med att du återbetalar kommer du återigen få tillgång till det återbetalade kapitalbeloppet i din tillgängliga kredit.

Läs mer om om EverydayPlus.

 • Gör enkelt uttag på Everyday+ Online eller SMS

 • Möjlighet att höja kreditgränsen

 • Kunnig och engagerad kundservice

Varför en kredit på EverydayPlus?

Det finns flera orsaker till ett behov av en kredit. För vissa handlar det om att täcka upp för oförutsedda kostnader, vissa vill ha en extra buffert medan andra helt enkelt vill njuta lite extra av vardagen. Det är något som vår kredit EverydayPlus kan hjälpa till med. Sedan 2014 har vi försett över 25 000 nöjda kunder med en flexibel kredit som erbjuder stor valfrihet. Som kund styr man över hur många uttag man gör samt väljer själv om man vill delbetala eller slutbetala sin kredit på en gång. Uttagen faktureras i slutet av den nästkommande månaden via autogiro och man betalar enbart för sin nyttjade kredit. Vid ansökan, som görs med BankID, görs en individuell kreditprövning baserat på uppgifter från dig och det externa kreditvärderingsbolaget Bisnode. Att detta görs utförligt är viktigt för oss då vi är en ansvarsfull kreditgivare.

Du väljer själv hur krediten används. Du kan ta ut allt mellan 1 000-25 000 kr och kan därför anpassa dina uttag efter specifika behov. Det tar inte lång tid att bli beviljad en kredit efter att ansökan gjorts och därefter kan du göra uttag genom EverydayPlus Online eller SMS. Du har pengarna på kontot samma dag. Läs mer om EverydayPlus här.

EverydayPlus är en kredit med kundens val i centrum. En kredit som du alltid har möjligheten att återanvända i takt med dina betalningar. Vi på EverydayPlus är nämligen av uppfattningen att ett lå inte ska behöva ta slut efter en användning – då kan en kredit fungera bättre. En bra och smidig kredit ska finnas tillgänglig utan nya ansökningar så länge som kunden önskar. Vi anser att detta är vad som skapar trygghet och underlättar vardagen. Visionen för EverydayPlus är att tillhandahålla en kredit som är på kundens villkor där vi framgångsrikt uppfyller varje persons individuella förväntningar. En kredit där du vet vad du får och som du alltid kan luta dig mot.