God jul och gott nytt år!

Nu är det inte långt kvar till jul och det är hög tid för årets sista nyhetsbrev. Vi på Everyday+ har en uppmaning till er alla – försök att ladda upp batterierna och ägna tid åt era allra närmaste under denna välförtjänade ledighet. Både jul och nyår är högtider präglade av gemenskap och framtidstro, och det är värden som aldrig kan ägnas för lite tid åt. Vi går snart in i ett nytt decennium och vem vet vad det kommer bjuda på? Vi tror att det blir något alldeles extra!

Det är mycket förberedelser kring jul med alla klappar och mat som behöver köpas. Att göra sin jul till en fantastisk tid strävar de flesta efter, och då är det skönt med lite mer utrymme i plånboken. Ta höjd för julen genom att höja din kreditgräns. På så sätt kan du lättare förgylla just din jul. Du kan enkelt höja din kreditgräns på Everyday+ Online till det önskade beloppet eller självklart ringa in till vår kundservice så hjälper vi dig. God jul och gott nytt år!

Tack för det höga deltagandet i vår undersökning

Aldrig hade vi kunnat hoppas att så många tog sig tid att ge sina åsikter om oss och ni kan inte få tack nog. Biljetterna är utskickade och hela lagret tog slut. För er som inte fick biljetter så vill vi betona att det kommer dyka upp flera tillfällen så håll ögonen öppna. Vi är otroligt tacksamma för det höga engagemanget!