God fortsättning på det nya decenniet

Vi på EverydayPlus hoppas att ni alla hade en riktigt mysig jul och ett fantastiskt nyår. Det må kännas lite tråkigt att återgå till det normala efter en ledighet, men det är inget att deppa ihop för. Vi tror att 2020 kommer bjuda på mycket lycka och glada överraskningar. Försök därför att ta med de fina känslorna från ledigheten tillbaka till vardagen, så kommer det att gå hur bra som helst.

Under januari så gäller det att hålla sig positiv och det finns oändligt många sätt att göra det på. Kanske är det den där resan som är bokad, ett nytt klädesplagg som spanats in eller att ge sig ut i spåret med längdskidorna. Ta tillvara på detta så kommer det att bli alldeles suveränt. Om du behöver lite extra för att möjliggöra just ditt sätt att glädjas på så finns vi på EverydayPlus givetvis tillgängliga för dig. Du kan göra ett uttag genom att gå till dina sidor eller skicka ett SMS med uttagsbelopp (t. ex UTTAG 1000) 0700 000 777.

Andra öppettider på kundservice den 22/1

Onsdagen den 22/1 stänger kundservice samt handläggning kl 17:00 på grund av sammanträde för personal. Öppettiderna är då 08:00-17:00. För övrigt så har vi öppet precis som vanligt.