Snabblån

Precis som namnet antyder så är snabblån ett sätt att få pengar när man som mest behöver det. Mer specifikt så definierar det snabba att man kan få pengarna på kontot en väldigt kort tid efter att låneansökan är gjord. Anledningen till att man snabbt behöver pengar kan vara många. Dels kan det handla om oförutsedda kostnader i form av en trasig bil men det kan också vara en extra buffert som skapar trygghet i ens vardag. Andra vill dryga ut semesterkassan med extra pengar på kontot. Det är således en variant av ett privatlån.

Snabblån – Inga fler krångliga ansökningar

Man kan säga att EverydayPlus är ett snabblån i kreditform. Fördelen är att när man väl blivit kund hos oss finns alltid pengar nära till hands – man behöver inte göra nya ansökningar för varje lån. Efter den enkla ansökningen innan ens första uttag så behöver man aldrig tänka på att ansöka om snabblån igen. Vi bedömer din ansökan genom en upplysning från Bisnode. När behovet uppstår så finns alltid pengar nära till hands genom ett uttag på EverydayPlus Online eller SMS – som sedan går att delbetala i sin egen takt. Det menar vi skapar den bästa ekonomiska tryggheten för våra användare. Läs mer om vad vi erbjuder här.

Tusentals nöjda kunder sedan 2014

Att ett snabblån kan förverkliga dina drömmar är du inte ensam om. Sedan 2014 har vi hjälpt över 25 000 kunder med vår flexibla kontokredit. Det som uppskattats av användarna är att det är en smidig tjänst där man inte behöver ansöka på nytt hela tiden. Det är ett snabblån som passar många människors kontinuerliga behov – och det är vi stolta över. Läs mer om oss bakom EverydayPlus här.

Sammanfattning:

Snabba lån har oftast relativt låga belopp jämfört med mer traditionella låneformer. Därför så passar det bra för många som finner sig i en situation med oväntade kostnader. Att veta att alternativet finns om något oförutsett skulle hända är alltid en trygghet i vardagen. En nackdel är dock att man behöver göra nya ansökningar inför varje nytt snabblån – vilket i längden kan påverka ens kreditvärdighet negativt.

  • Ofta en snabb utbetalning av mindre belopp
  • En ny ansökan för varje lån
  • Snabblån kan också benämnas som konsumtionslån, blancolån eller internetlån
  • Många snabblån är kontokrediter

EverydayPlus – en flexibel kredit på dina villkor

Vi på EverydayPlus har full förståelse för att kostnader kan dyka upp på sätt som är omöjliga att förutse. Därför så erbjuder vi en flexibel kontokredit med målet att skapa en trygghet i vardagen. Det anser vi vara den allra bästa versionen av ett snabblån. Hos oss kan du låna pengar när det behövs och återbetala i lugn takt. Att göra en ansökan tar inte lång tid och är kostnadsfritt.

Få upp till 25 000 kronor

{{minVal}}
{{maxVal}}
Ditt uttag
kr,
minst att betala
kr

Det här är en högkostnadskredit: Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.